Wokpannor

Det finns olika typer av pannor för att woka. Det viktigaste med en wokpanna är att den tål höga temperaturer. Det är ett plus om woken håller värmen bra och att den är lätt att rengöra. Har du induktionshäll så se till att kolla så att wokpannan fungerar på en sådan spis. Nedan har du ett par exempel på olika wokpannor.

Wokpannor i kolstål

Wokpannor i kolstål tål höga temperaturer vilket är ett måste när du wokar. Woken fungerar på alla typer av spisar, även induktionshäll.

Wok för induktionshäll

Det finns speciella wokpannor för induktionshällar. Bottnen har en magnetisk, diamantslipad yta som passar extra bra för induktionsspisar. Att den är tjock, 3,5mm, gör dessutom att den håller värmen mycket bra, vilket är viktigt när man ska woka. Dessa wokar fungerar på andra spisar också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *